Watts OneFlow kalkpreventie

OneFlow® kalkpreventie systeem, stroomloos, zoutloos, afvoerloos.

Met de OneFlow® kalkpreventie systemen voorkomt u kalkaanslag. Het heeft veel van de voordelen van een conventionele waterontharder, alleen heeft dit toestel geen stroom, zout en een afvoer nodig. Voor situatie's waar een afvoer bereiken niet mogelijk is of waar Natrium verhoging niet gewenst is, is de OneFLow® het beste alternatief voor kalkpreventie.

Hoe werkt het Watts OneFlow® systeem?

De korrels van OneFlow-media vormen groeikernen die ervoor zorgen dat opgelost calcium, magnesium en bicarbonaat gecombineerd worden tot microscopisch kleine kristallen. Als deze kristallen eenmaal gevormd zijn, raken ze los van de media en stromen ze vrij door het systeem. Deze kristallen hechten zich niet en vormen hierdoor geen kalkaanslag. 

Er zijn diverse systemen beschikbaar, afhankelijk van watervraag en het aantal personen in uw huishouden. Wij kunnen u geheel vrijblijvend informeren over het juiste toestel en de mogelijkheden. Door de compacte afmetingen is hij bijna overal te plaatsen.

Het OneFlow systeem is ook nog eens een stuk voordeliger in aanschaf ten opzichte van de conventionele waterontharder. Nieuwsgierig geworden? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op:

Neem nu vrijblijvend contact op

Het OneFlow+ systeem beschikt naast het kalkpreventie patroon ook nog over een koolstoffilter patroon, hiermee verbetert de geur, kleur en smaak van het water.

 
Het OneFlow+ systeem Het OneFlow 1320 Systeem

 

  • Aanbieding: OneFLow Kalkpreventie

    Koop het Oneflow OFTWH-R systeem met een hervulpatroon en krijg de montage gratis!

    Lees meer
  • Bekijk hier onze prijzen van onze ontharders

    Riversoft waterontharders, kwaliteit, prijs en betrouwbaarheid gaan samen

    Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.