Onderhoud en Service

Onderhoud en Service

Wij voeren onderhoud en service uit aan al onze waterontharders met de zekerheid dat uw toestel tot het volgende onderhoud goed zal blijven functioneren. Na de aanschaf van een waterontharder kunt u ervoor kiezen onderhoud aan het systeem uit te laten voeren, voor een vast bedrag per jaar of per twee jaar wordt het toestel volledig nagekeken. Wij verlengen de garantie op dat moment tot het volgende onderhoud met een maximum van 20 jaar! Op het hars zit altijd 20 jaar garantie. Zo bent u altijd verzekerd van een correct werkend apparaat voor een vast bedrag, wel zo makkelijk. Mocht u vragen hierover hebben, neem dan contact met ons op.

Wij hanteren de volgende onderhouds tarieven:

 • 1-Jaarlijks onderhoud €80,- inclusief BTW; exclusief het verbruikszout
 • 2-Jaarlijks onderhoud €80,- inclusief BTW; exclusief het verbruikszout

Wij voeren ook onderhoud uit aan "vreemde" merken. Deze kunnen ook voorzien worden van een ontsmettings module door ons. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

 
 
 • Aanbieding: OneFLow Kalkpreventie

  Koop het Oneflow OFTWH-R systeem met een hervulpatroon en krijg de montage gratis!

  Lees meer
 • Bekijk hier onze prijzen van onze ontharders

  Riversoft waterontharders, kwaliteit, prijs en betrouwbaarheid gaan samen

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.