NRS JXF106 EPIC

De NRS JXF106 EPIC is bij ons de meest uitgebreide, zuinigste en beste drukverhoger die u kunt aanschaffen. Deze set is uitgevoerd met een frequentieregelaar, deze past de draaisnelheid van de pomp aan op de ingestelde druk en watervraag. Hierdoor draait de set altijd op uw meest comfortabele druk met het minst mogelijke energie verbruik.

De set kan tot 4,6 bar drukverhoging geven, de drukverhoging is traploos instelbaar. Als u 3 bar drukverhoging wilt is dit simpel te programmeren op het bedienings paneel. De pomp is uitgevoerd met een expansievat om water in buffer op te slaan, zodoende heeft u meteen beschikking over de gewenste druk. Zodra de druk zakt zal de pomp langzaam aangaan om de druk weer op het ingestelde niveau te brengen en het vast te houden.

Tevens beschikt deze unit over uitgebreide beveiligings mogelijkheden, zoals droogloop beveiliging, oververhitting en motorbeveiliging.

Klik hier voor de technische gegevens, klik hier voor onze prijzen.

Met deze set bent u verzekerd van een comfortabele druk in huis, vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

  • Aanbieding: OneFLow Kalkpreventie

    Koop het Oneflow OFTWH-R systeem met een hervulpatroon en krijg de montage gratis!

    Lees meer
  • Bekijk hier onze prijzen van onze ontharders

    Riversoft waterontharders, kwaliteit, prijs en betrouwbaarheid gaan samen

    Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.