NRS Jolly 12 drukverhoger

Onze meest compacte drukverhoger. Met de Jolly 12 lost u uw druk problemen op in kleine huishoudens. De drukverhoger geeft tot maximaal 1,2 bar drukverhoging, dit is heel goed merkbaar in huis. De Jolly 12 is een energiezuinig apparaat en treedt alleen in werking bij watervraag, zodra de kraan dichtgedraaid wordt zal hij zichzelf uitschakelen. Tevens is de pomp uitgerust met een droogloop beveiliging, op deze manier zal er bij een waterstoring geen schade optreden.

De Jolly pomp is qua formaat net iets groter dan een CV pomp, het beste resultaat wordt bereikt door hem zo snel mogelijk achter de watermeter te plaatsen. Door zijn compacte formaat is hij zelfs in de kleine ruimtes te plaatsen.

Dit type pomp is er ook als de Jolly 24, hierdoor verdubbelt de drukverhoging tot circa 2,4 bar.

Klik hier voor de technische gegevens, klik hier voor onze prijzen.

Wij kunnen deze drukverhoger voor u plaatsen. Bent u zelf handig? Ook kunt u hem zelf plaatsen, vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

  • Aanbieding: OneFLow Kalkpreventie

    Koop het Oneflow OFTWH-R systeem met een hervulpatroon en krijg de montage gratis!

    Lees meer
  • Bekijk hier onze prijzen van onze ontharders

    Riversoft waterontharders, kwaliteit, prijs en betrouwbaarheid gaan samen

    Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.